Nieuwsbrief ouderraad 9 november 2021

Beste Ouders

Het schooljaar is alweer even bezig en we hebben de herfstvakantie achter de rug. Dit luidt voor de ouderraad een drukke periode in met het Sinterklaasfeest en Kerst.
Gelukkig hebben we een nieuwe vicevoorzitter gevonden in de persoon van Marieke Maas zodat we als ouderraad weer compleet zijn.
Dank je wel Marieke dat je ons komt helpen.
 

Plus spaar actie

De laatste dagen van de sponsoractie van de Plus Supermarkten zijn ingegaan. We staan op een mooie plek maar het kan natuurlijk altijd beter.
Dus mocht u nog boodschappen gaan doen, denkt u dan aan ons? Met het bedrag dat we ophalen kunnen we leuke dingen doen.

Lees meer hierover op de website van de plus
We staan geregistreerd als: Ouderraad de Mortel
 

Vrijwillige ouderbijdrage

Voor de herfstvakantie heeft uw kind de brief over de vrijwillige ouderbijdrage meegekregen van de leerkracht. Mocht u de brief nog niet ontvangen hebben, neemt dan even contact op met de leerkracht of met ons.
 

Sinterklaasfeest

We zitten alweer in november en dat betekent dat er weer een aantal gezellige activiteiten aankomen. We beginnen natuurlijk met Sinterklaas.
We zijn volop bezig met de voorbereidingen en ons doel is om er dit jaar weer een gezellig feest van te maken binnen de mogelijkheden die we hebben. Een feest voor (en door) de kinderen van de Mortel.
Hiervoor willen we de school graag gezellig aankleden en zijn we op zoek naar ouders die ons maandag 15 november willen helpen om de school van binnen te versieren.
We willen gelijk om 8.30 beginnen.
Zin en tijd? Mail ons op ouderraad.mortel@tangent.nl of spreek ons aan op het schoolplein.
 

Activiteiten Ouderraad

Goed nieuws: Binnen de ouderraad zoeken we naar activiteiten die we kunnen opzetten waarmee we wat extra inkomsten kunnen genereren om leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren.
Vanaf begin januari zal er weer een kledingcontainer komen te staan. Deze komt bij de parkeerplaats in de Korte Voren. Spaar dus nu alvast uw kleding op en lever het in januari in.
Als ouderraad krijgen we een kleine vergoeding per leging.
 

Waar kunt u ons vinden

U kunt ons natuurlijk altijd mailen maar nog liever hebben we dat u ons aanspreekt op het schoolplein als u een vraag of opmerking hebt of als u geïnteresseerd bent in de activiteiten die we in de ouderraad opzetten.

Een beetje Fortnite speler onder u kan onderstaande map gebruiken om ons te vinden, anders vraagt u het even aan uw zoon of dochter :)
Wij spreken u graag maar natuurlijk zijn wij niet elke dag op school