Nieuwsbrief Ouderraad 20 juli 2021

 Nieuwe OR-statuten en OR huishoudelijk regelement

 
We vinden het fijn om te kunnen melden dat het proces zo goed als afgerond is. De statuten liggen bij de notaris om formeel vastgelegd te worden. De laatste aanpassingen in het huishoudelijk reglement worden momenteel gedaan.
Daarna kunnen de statuten en het huishoudelijke reglement bij de secretaris opgevraagd worden door belangstellenden.
De OR zal via de schoolapp en via de mail laten weten vanaf wanneer dat kan. De verwachting is dat dat begin volgend schooljaar zal zijn, uiterlijk 17 september.
 

OR verkiezingsnieuws

 
De OR heeft in april van dit schooljaar in een nieuwsbrief een oproep gedaan voor vier nieuwe OR leden.  De OR heeft hierop vier aanmeldingen ontvangen.
We zijn blij te kunnen laten weten dat vanaf het nieuwe schooljaar Sander het voorzittersstokje van Ester overneemt, Carlijn de vicevoorzittersrol van Jacqueline, Joyce het penningmeesterschap van Marjon en Danielle de secretariswerkzaamheden van Valeska. Samen met de huidige OR leden Linda, Jacqueline en Harriet, is de OR weer compleet.
Sander Heessels is de vader van Annabel uit de Libellenbeek en Sara uit de Kikkerleije.
Carlijn Hoogedoorn is de moeder van Madelief uit het Koekoeksnest
Joyce v.d. Snepscheut is de moeder van Noan uit de Egeltuin en Kay uit de Dassenburcht.
Danielle Rooijakkers is de moeder van Dex uit het Koekoeksnest en Odin uit de Dassenburcht.
Linda is de moeder van Jent uit de Kikkerleije, Luan uit de Dassenburcht en Dinz (gaat in februari naar school)
Jacqueline is de moeder van Miray uit het Aalscholverbos
Harriet is de moeder van Kaylee uit het Aalscholverbos
 
De OR gaat in het nieuwe schooljaar samen met de eventmanager wederom geweldige activiteiten voor onze kinderen organiseren.  Hopelijk mag de OR dan ouders weer betrekken bij het organiseren en uitvoeren van de activiteiten.
 

OR activiteiten

 
Nog een paar dagen en dan zit het schooljaar er alweer op. Activiteiten organiseren was dit schooljaar voor de OR en de eventmanager een hele grote uitdaging vanwege alle Corona gerelateerde restricties en het feit dat de kinderen op de Mortel ook enige tijd thuisonderwijs moesten volgen.
We zijn dan ook enorm blij dat we er met zijn allen in geslaagd zijn om, weliswaar in aangepast vorm, toch activiteiten voor alle kinderen van de Mortel te organiseren en dat we zelfs bij het Mortelfeest en bij de Vossenjacht ook ouders hebben mogen betrekken.
  

Avondvierdaagse

 
De avond 4-daagse is dit jaar weer niet doorgegaan. De OR wil je graag attenderen op een leuke vakantietip; namelijk de avond 4-daagse home edition. Je vertrekt lekker vanuit je eigen huis en je maakt je eigen routes via de app van eRoutes.  Meer informatie hierover is te vinden op www.avond4daagse.nl
Lopen kan tot 31 juli en het kost € 6,50 pp (inclusief medaille).