Extra nieuwsbrief over laatste donderdag (22 juli)

Beste ouders/ verzorgers,

Aanstaande donderdag, 22 juli, gaan we er een gezellig dag van maken op school. In de ochtend organiseren we een vossenjacht en spelen de units 3 t/m 8 het spel Cluedo. Tussen de middag komt er een frietkraam en in de middag nemen we afscheid van juf Ineke. 
 

Vossenjacht en Cluedo

Het ochtendprogramma bestaat uit een vossenjacht voor de unit 1-2 en het spel Cluedo voor de units 3 t/m 8. Iedere unit heeft zijn eigen verhaallijn met een mysterie dat opgelost moet worden.
De vossenjacht en het spel Cluedo organiseren we in de wijk rondom de school.
Kinderen uit de unit 1 t/ 6 worden in groepjes verdeeld en lopen onder begeleiding van een ouder.
Kinderen uit de unit 7-8 gaan in kleine groepjes zelfstandig door de wijk. Tijdens hun spel zal er gesurveilleerd worden door leerkrachten.
Wie lost zijn mysterie van de Mortel op? 
 

Fruitpauze

In de ochtend houden we een pauze. De kinderen nemen daarvoor zelf hun fruit en iets te drinken mee naar school.
 

Picknick met een frietkraam

Tussen de middag organiseren we een picknick. Iedereen mag zijn eigen kleedje meenemen. Hierop gaan we gezellig op de pleinen samen eten. Om het extra feestelijk te maken komt er een frietkraam. Alle kinderen en leerkrachten mogen een frietje komen halen met een snack. Er is keuze uit een kroket, frikandel of kipcorn. Voor degene die graag vegetarisch eet kan er kozen worden uit een kaassouffle of een vegetarische loempia. Leerkrachten hebben vandaag de bestellingen van de kinderen opgenomen.
Mochten er allergieën of intoleranties zijn neem dan z.s.m. contact op via judith.spaninks@tangent.nl
Bij de frietjes schenken we ranja of water. Daarom graag een lege (extra) beker mee naar school deze dag. 
 

Afscheid juf Ineke

Donderdag is ook de laatste dag dat juf Ineke bij ons op school is. Zij neemt afscheid en gaat met pensioen. In de middag nemen we de tijd om van haar afscheid te nemen.

Na een schooljaar waarin we wat minder mochten en konden, maken we er donderdag een topdag van!
Vrijdag verwachten we alle kinderen nog gewoon op school. Kinderen en leerkrachten sluiten dan het jaar af in hun eigen groep. Om 12.00 uur start de vakantie.

Met vriendelijk groet,

Ouderraad van KC de Mortel & Team KC de Mortel