Nieuwsbrief maandag 4 januari 2021

Beste nieuwsbrieflezers,

Na een welverdiende vakantie zijn we vandaag weer gestart. Hopelijk is iedereen weer lekker uitgerust en in goede gezondheid!
’t Was wel even spannend vandaag. Zulu, het programma dat we gebruiken voor thuisonderwijs, werkte vanmorgen niet goed. Er was sprake van een landelijke storing. Hierdoor konden veel kinderen niet met hun thuiswerk beginnen...
We gaan er van uit dat de storing helemaal verholpen is, waardoor we daar geen last meer van hebben.
De komende twee weken staan nog in het teken van het thuisonderwijs. Even hadden we de hoop dat we eerder weer open zouden mogen, maar daar lijkt geen sprake meer van te zijn. We zullen er het beste van maken.

Namens het hele team wens ik iedereen een voorspoedig en fijn 2021, waarin we samen verder kunnen bouwen aan onze mooie school!

René Los, directeur kindcentrum de Mortel
 

Coronamaatregelen

De afspraken en regels van voor de vakantie zijn niet veranderd: Afstand houden, handen wassen, geen ouders op het plein en in de school. 
Vanwege de laatste ontwikkelingen in relatie tot het covid-19 virus en de zgn. 'Engelse variant', voegen we daar een aanscherping aan toe. We vragen u om uw kind(eren) in geval van klachten niet naar de noodopvang te laten komen, maar thuis te laten houden. Bij twijfel geen risico nemen!
 

Noodopvang

Het aantal aanmeldingen voor de noodopvang is hoog. Dringend verzoek: we vragen u om alleen van de noodopvang gebruik te maken als dit echt niet anders kan!

Gebruik maken van noodopvang kan alleen door het versturen van een email naar René Los: rene.los@tangent.nl 
Vermeld in de aanmelding:
-om welk(e) kind(eren) het gaat
-in welk(e) groep(en) uw kind(eren) zitten
-om welke datum, dagen en dagdelen het gaat
-in welk cruciaal beroep u werkzaam bent

Aanvragen graag minimaal 24 uur vantevoren insturen i.v.m. het organiseren van de opvang. U krijgt per mail een bevestiging of we uw kind kunnen opvangen.

Op school vangen we de kinderen op per unit en zijn de leerkrachten verdeeld over verschillende dagen. Hierdoor vangt niet altijd de eigen leerkracht de kinderen op. In de pauzes spelen de kinderen gezamenlijk buiten.

Brengen en halen tijdens de lockdown gaat via de hoofdingang van de school: Perweide 5. 
Voor opvang buiten de schooltijden kunt u contact opnemen met onze collega’s van HumanKind.