Nieuw bericht van Sinterklaas op het Kasteel Udenhout

Kijk je mee naar de Sinterklaas liveshow op donderdag 3 december vanaf 13:30 uur?


Helaas kende Udenhout dit jaar geen Sinterklaasintocht, Sinterklaas op het Kasteel en vele andere sinterklaasactiviteiten. Maar gelukkig hebben we de digitale snelweg gevonden en kunnen we toch nog het Sinterklaasfeest in Udenhout vieren maar dan online met een livestream.

Donderdag 3 december vanaf 13:30 gaat deze interactieve liveshow van start. Wat kun je verwachten? We laten veel onderdelen zien die ingestuurd zijn na de afleveringen van het journaal, je kan vragen stellen aan Sinterklaas en Hoofdpiet, mee raden wie de mystery guest is, en vooral genieten van Sinterklaas.

Je kan nog snel de 2 journaal afleveringen terugkijken via:

Aflevering 1

Aflevering 2


De liveshow


De liveshow gaat 3 december om 13:30 uur van start. Je kan meedoen met deze liveshow via: http://event.spectrumlive.nl/registreren 
Na het registreren met voornaam en achternaam kom je terecht in de liveshow. Je kan dan ook reacties sturen en vragen sturen via de chatbox rechts naast het videovenster. Je kan ook de video op fullscreen zetten (dan zie je geen chatbox meer) regelmatig komen er onderdelen in de liveshow waarop gereageerd kan worden via de chat.

Wil je niet meechatten maar wel kijken? Dan kan dat ook via: https://www.youtube.com/watch?v=97NdxpaXWY4

Wij zien je graag online op 3 december vanaf 13:30 uur voor de Sinterklaas livehshow!

Werkgroep Sinterklaas op het Kasteel Udenhout
 

Sinterklaas De mortel


Nog maar 1 nachtje slapen en dan brengt Sinterklaas een bezoekje aan De Mortel, vrijdag 4 december. Alle kinderen van de units 1 t/m 6 brengen deze dag een bezoekje aan Sinterklaas. Kinderen mogen deze dag verkleed als piet of sint naar school komen. Juf Salina zal vrijdag aan de groepen die gymles hebben een echte pietengymles geven. Kinderen mogen verkleed deelnemen aan de gymles, maar moeten wel gymschoenen aan i.v.m. uitglijden. De units 5 t/m 8 hebben deze vrijdag 4 december surprises.

Vanmiddag kijken we met alle basisschoolleerlingen van Udenhout naar de laatste (live) show van Sinterklaas op het kasteel in Udenhout. Informatie hierover staat eerder in dit bericht. Leerkrachten kunnen tijdens deze show ook live reageren via de chatbox. Zij doen dit onder de naam van hun groep en zullen rekening houden met de geldende privacyregels van onze school.

Wij wensen u en alle kinderen een fijne Sinterklaasviering.

Judith Spaninks, eventmanager.