Bericht van de ouderraad

Twee berichten van de ouderraad:
-hulp gevraagd bij versieren van de school
-informatie voor en over klassenouders
 

Hulp bij versieren school

Sinterklaas gaat al weer bijna het land uit en kerst komt eraan. Dit betekent dat we de school in kerststijl willen versieren. Dit hebben we gepland a.s. maandagmiddag na schooltijd (7 december). We zoeken ouders die ons hierbij willen helpen. Vele handen maken licht werk!
Je kunt je aanmelden via ouderraad.mortel@tangent.nl
 

Klassenouders

Wat houdt het in om klassenouder te zijn?

- Je regelt een cadeautje bij de verjaardag van de leerkracht. Vanuit de Ouderraad is hier een budget van 15 euro per leerkracht voor beschikbaar. De kosten krijg je vergoed en kun je indienen bij Marjon Willemse (penningmeester), ouderraad.mortel@tangent.nl
De declaratieformulieren liggen bij Saskia Hegeman (eerste kamertje links vanaf de hoofdingang) of kan je terugvinden door hier te klikken. Het formulier staat ook op de website (ouders – or).

- Je bent contactpersoon voor alle ouders voor bijvoorbeeld het regelen van een kleinigheidje/ knutselwerkje bij bijvoorbeeld Dag van de leraar of einde van het schooljaar. Het is natuurlijk niet verplicht om dan iets vanuit de klas te geven. Maar hierover kan je vragen van ouders krijgen of je kunt een “cadeautje” regelen.

- Je bent contactpersoon voor de ouderraad en de leerkracht. Bij verschillende activiteiten heeft de ouderraad hulpouders nodig. Je zet een bericht van de ouderraad door in de klassenapp of mail en geeft de aanmeldingen (naam en tel nr, uiteraard met toestemming van die betreffende ouder) door aan de ouderraad. Naast de ouderraad kan de leerkracht je ook benaderen voor activiteiten buiten de ouderraad om.
Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via de mail: ouderraad.mortel@tangent.nl